Gå til ”Søer/Orner” - ”Print sokort”. Her har du mulighed for at lave ændringer i kortet. Vær opmærksom på, at det ikke er alt som kan ændres.

Klik på "Opsætning af layout til sokort"

Et udskrift af sokortet bliver nu vist.

Udskriftet af sokortet er inddelt i sektioner. Der er 3 mindre sektioner i toppen samt i bunden af kortet og på midten findes sektioner, som er i fuld bredde.

Når en sektion markeres vil der være en blå ramme omkring. Her har du mulighed for at vælge, hvad sektionen skal indeholde. Mulighederne ses i dropdownmenuen i "Vis info".

Der er de samme muligheder, som du kan vælge i alle de små sektioner øverst og nederst. Der er andre muligheder at vælge i mellem i de brede sektioner på midten, hvor der er mere plads.

Når du klikker på mulighederne i dropdownmenuen vil sokortets infomationer ændre sig. Dog vil ændringerne først være gældende når du har trykket "Ok" i bunden af hele vinduet.

I de brede sektioner på midten, hedder en af mulighederne "Kuld data (justerbar)". Her er der yderligere mulighed for at vælge, hvilke kolonner der skal vises. Når der er valgt "Kuld data (justerbar)" og feltet er markeret (blå ramme) vises der nye opsætningsmuligheder:

Her kan du vælge, hvilke kolonner du vil have vist i feltet. Kolonnerne, der er angivet i højre side, vil vises på sokortet.

Ved hjælp af pilene i midten kan du tilføje eller fjerne kolonner samt ændre rækkefølgen ved at flytte op og ned. Du kan blot trykke på den kolonne, som du ønsker ændringen skal ske ved, hvorefter du kan rykke den.

Du kan desuden begrænse, hvor mange kuld du ønsker at se kulddata for ved at angive antallet af kuld i "Vis kun det seneste XX Kuld".

Du kan også vælge, hvor bred kolonnen skal være samt om den skal stå med fed skrift.