Før du begynder at eksportere (flytte) en so fra en besætning til en anden, skal du sikre dig, at soen udover so-nummer har et andet identifikationsnummer, som er unikt. Det kan være følgende:

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

Du kan eksportere tommer søer og drægtige søer. Hvis du vælger en diegivende so, vil programmet give dig en besked om, at du ikke kan eksportere diegivende søer.

For at eksportere søer gå til ”Søer/Orner” - ”Afgang søer”. Lav en kopi af standard layoutet og kald det "Eksport" eller andet. HUSK at "PigVision" ikke må indgå i navnet.

For at få muligheden eksport kan du vælge ”Layout setup” og derefter finde fanen ”Special funktion”.

Her kan du vælge "Eksport med alle hændelser" og trykke "Ok".

Dernæst kommer et datobillede frem:

Indtast den ønskede afgangsdato eller vælg fra kalenderen og klik "Ok".

Herefter kommer du tilbage til registreringsvinduet for afgang, hvor du kan registrere de søer (sonumre), som du ønsker at eksportere.

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

Har du mange søer, kan du med fordel kopiere numrene over i et Excel ark og sætte dem ind ved at bruge tasterne "Ctrl + V"

Fremsøg soen under "Søer/orner" - "Dyr" og brug tasterne "Ctrl" + "C" på samme tid. Nu kan du åbne et Excelark og trykke "Ctrl + V". Soen vil nu blive sat ind i Excelarket. Når alle søer er i arket, kan du markere og kopiere hele rækken, gå til PigVision og sætte de kopierede søer ind på listen.

Når alle søer er indtastede klikker du på eksport ikonet -  - og Windows stifinder åbner og du kan vælge et sted på din PC og gemme filen. Afslut med at klikke "Ok".

Nu kan du sende filen til modtageren og dyrene vil have en afgangsdato i din besætning. Modtageren kan efterfølgende importere filen, se her