Når PigVision ligger online har programmet kun adgang til filer fra dit "C: drev". For at få denne adgang, skal du sikre dig, at RDP er sat op til dette.

Højreklik på ikonet og gå til ”Rediger” - ”Lokale ressourcer” - ”Flere”

Nu åbnes nedenstående billede og her kan du gå til ”Drev”. Der skal være flueben i "C:" - her hedder den "Windows-SSD (C:)". Vær opmærksom på, at den kan hedde noget andet afhængigt at din PC.

Du kan afslutte ved at klikke "OK" og programmet har nu adgang til dit "C: drev". hvorfra du bl.a. kan indlæse følgesedler.