Hvis du udskriver arbejdslisten og bruger den ude i stalden til fx behandlinger i forbindelse med faring, er det muligt at fjerne "0"-tallene, som står i kolonnerne.

Øverst i vinduet kan du klikke på ikonet  "Layout setup" eller højreklikke på en af kolonnerne i toppen. Herefter fremkommer et vindue, hvor du kan klikke på fanen "Udskriv"

I højre side af vinduet ser du kolonnen "Stil". Her kan du ændre, hvad du gerne vil se i kolonnerne på arbejdslisten.

Find den kolonne, hvor du gerne vil fjerne "0" og vælg "3 Skjul nuller" i dropdownmenuen.

Når denne er valgt, så vil "0"-tallene ikke blive vist på arbejdslisten.