AgroVision har flere griseprogrammer og når du kontakter os er det relevant for os at vide, hvilket program du har.

Programmerne er Win.Svin, WP16VET og PigVision (I PigVision er dyrlægedelen (WP16VET) integreret i programmet).

I daglig tale kalder vi dem “det gamle program, ”dyrlægeprogrammet” og det nye program

Har du det ”gamle” program, ser ikonet på dit skrivebord typisk sådan ud:

PigVision kan du have som en lokal installation. Dette kører lokalt hos dig ved hjælp af en USB-nøgle i din PC. Hvis du har en lokal installation, er det vigtigt at du husker at lave en webbackup jævnligt.

Ikonet på dit skrivebord ser typisk således ud:

Du kan også have PigVision online og så vil dit ikon typisk se sådan ud:

Her ligger løsningen hos os og du har adgang til vores mobilapps; "PigVision Mobile Sows" og "AgroVision Growers", så kan du indtaste data i stalden.

Ønsker du at få PigVision på server, er du velkommen til at kontakte os på support-dk@agrovision.com