Har du PigVision Online, så har du mulighed for at bruge vores to apps: PigVision Mobile Sows og PigVision Mobile Growers

Du kan downloade én eller begge apps til din mobil eller tablet. Du kan finde dem i App store eller i Google Play Store. Du kan se systemkravene her.

Efter download kan du åbne app'en ved at trykke på den.

Der fremkommer nu en login-skærm. Her indtaster du det 5-cifrede kundenummer, som du har fået fra AgroVision i "Kundenummer"-feltet. Indtast også den tilhørende adgangskode i "Adgangskode"-feltet.

Vælg "Husk mig" for at gemme loginoplysningerne og tryk efterfølgende på knappen "LOG IND".

Nu fremkommer en liste over tilgængelige besætninger for kundenummeret.

Vælg den ønskede besætning. Første gang en besætning vælges, kan det tage op til et par minutter, inden besætningens data er fuldt synkroniseret med enheden.

Hvis du gerne vil lære mere om PigVision Mobile Sows app’en, kan du fine et eLearning kursus via dette link: https://elearning.easygenerator.com/4da4a448-c129-44ac-b29e-731ade77c510/