Bruger du appen PigVision Mobile Sows til registrering af data ude i stalden, kan du spare tid ved at tilføje en QR-kode til det printede sokort. I denne manual fokuserer der på at ændre QR koden, men det er også muligt at ændre andre sektioner på sokortet i samme billede.

Gå til "Søer/Orner" - "Print sokort".

Et nyt vindue åbnes, hvor du kan trykke på "Opsætning af layout til sokort". Herefter åbnes nedenstående vindue.

Vælg en af de tre nederste sektioner, hvor du gerne vil have QR-koden til at være. Du kan enten klikke direkte på sektionerne på udskriftet eller du kan vælge sektionen under "Udvalgte felter".

Efter du har valgt den sektion, som du ønsker QR-koden i, kan du vælge "QR-code" i "Vis info".

Klik på "Ok" når du er færdig med at opsætte din udskrift til sokortet. Nu kan du vælge at printe sokortet og du kan nu se, at der er en QR-kode, som du kan bruge din app PigVision Mobile Sows til at scanne.