Hvis du gerne vil registrere behandlinger og vaccinationer på din arbejdsliste, kan du åbne den ved at gå til "Management" - "Arbejdsliste".

Et lignende vindue kommer frem, hvor du kan klikke på "Opsætning".

Her kan du finde den vaccination eller behandling, som du gerne vil tilføje til arbejdslisten.

Hvis de ikke findes på listen, kan du åbne "Layout setup".

Her kan du søge efter "*vaccination*" eller "*behanding*", hvorefter du kan vælge muligheden som passer bedst til dit behov.

Når du har fundet en mulighed, kan du rykke på den og klikke på ikonet "Setup af gentagelse". Derefter vil muligheden blive tilføjet til arbejdslisten.