Du kan udprinte flere sokort ved at gå til "Søer/Orner" - "Print sokort"

Øverst i det nye vindue er der en dropdownmenu "Selektion", hvor der er forskellige muligheder for at vælge sokort til udskrift.

1. Indtast sonumre - Ved hjælp af denne funktion kan du taste sonumrene på de sokort, som du gerne vil have printet.

2. Løbegruppe skal indtastes - Her kan du taste den løbegruppe hvis sokort, du gerne vil have printet.

3. Løbedato - Her kan du vælge forskellige periode til udprintning.

4. Faringsdato - Her taster du den faringsdato, du ønsker søerne har.

5. Fravænningsdato - Her taster du den fravænningsdato, du ønsker søerne har.

6. Forventet faringsdato - Her taster du den forventede faringsdato ind.

Efter hver indtastning af sonummer, løbegruppenummer mm., kan du klikke på tasten "Enter", for at gemme indtastningen.

Du kan derefter enten klikke på "Vis udskrift" for at se opsætningen eller du kan klikke på "Udskriv" for at printe.