Als u Dieranalyse opent, dan zal deze altijd openen op de Reproductiecockpit.

De Reproductiecockpit is een diagram die weergeeft hoeveel dieren in welke status zitten.

Door met uw muis op een gewenst vlak te gaan staan zal er om het vlak een boog komen.

Vervolgens is het ook mogelijk om door te klikken op het vlak. Zo wordt er een lijst getoond met dieren die in deze status bevinden.

Rechtsonderin kunt u dan klikken op Print om de lijst op te slaan als PDF of te printen.