AgroMineraal wordt binnenkort bij u opgestart en/of u wordt begeleidt in AgroMineraal.

Voor een vlotte installatie en een doeltreffende instructie is het van belang dat de volgende gegevens klaarliggen:

·       Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk gegevens automatisch in KringloopWijzer laat inlezen (www.mijnkringloopwijzer.nl). Hoe u dit doet, leest u in de opstarthandleiding.

Zie de opstarthandleiding 'Machtigingen Agromineraal'

Het gaat om machtigingen RVO, uw zuivelfabriek en uw voerleverancier(s). Geef daarna toestemming:

o  dat AgroVision gegevens uit de KringloopWijzer mag ophalen.

o  dat AgroVision perceelsgegevens van RVO mag ophalen.

·       De volgende gegevens graag bij de computer leggen:

o  Relatienummer RVO + gegevens voor inloggen E-herkenning

o  EuroFins (voorheen BLGG) of ALNN klantnummer

o  KvK-nummer

o  Toegestuurde fosfaatreferentie 2013

1. Toegewezen kg fosfaatrechten

• Om grondonderzoeken van Eurofins te kunnen inlezen tijdens de opstart van AgroMineraal, kunt u Eurofins machtigen. Klik hier voor het te downloaden machtigingsformulier. Nadat dit formulier naar Eurofins is verstuurd, duurt het enkele dagen voordat de grondonderzoeken ingelezen kunnen worden in AgroMineraal.

Wij danken u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Annemiek ten Velde

AgroVision Planning