De werkwijze voor het opvragen van een wachtwoord is:

1) U gaat naar het AgroVision portaal (via www.agrovision.nl) en kiest vervolgens onder Mifas Online  “naar Mifas Online”.

2) Kies hier voor "Wachtwoord vergeten?"

3) Vul uw email adres in bij "uw Gebruikersnaam" en kies voor wachtwoord herstellen.

U ontvangt vervolgens een link in uw email box waar u een nieuw wachtwoord mee kunt aanmaken. Het kan enkele minuten duren voordat u de link heeft ontvangen.
Als u de mail niet ontvangt, controleer dan of de email niet in uw spambox is gekomen!