Met het managementoverzicht kunt u perioden met elkaar vergelijken en de bedragen kunnen gedeeld worden door aantallen/eenheden die zelf gekozen kunnen worden. Met het managementoverzicht is het verloop van kosten/opbrengsten per bijvoorbeeld afgeleverde big/kg melk per maand of per jaar snel met elkaar te vergelijken.

Welke eenheden kan ik kiezen op het managementoverzicht om te vergelijken?

Met het managementoverzicht deelt u totaalbedragen uit de financiële boekhouding door zelf gekozen aantallen of eenheden. De volgende eenheden kunt u kiezen:

• Aantallen op een door u opgegeven grootboekkaart/grootboekkaarten
  • Geleverde liters melk (mits invult bij aantallen op grootboekkaarten)
  • Aantal verkochte biggen (mits invult bij aantallen op grootboekkaarten)
  • Kilogram afgeleverd geslacht-gewicht (mits invult bij aantallen op grootboekkaarten)
  • Vrije invoer: Zelf in te vullen aantallen/eenheden

Stappenplan opstellen Managementoverzicht

Stap 1:
Klik éénmaal op Toevoegen en vul bij omschrijving de naam van dit overzicht in. Bijvoorbeeld de datum waarop u het overzicht maakt. Als u dan aan het einde van alle stappen het scherm wilt verlaten vraagt het programma of u het gemaakte overzicht wil opslaan. Later kunt u deze dan zo weer bekijken en eventueel aanpassen.

Stap 2:
Het is handig om met verdichtingen te werken. Selecteer de verdichtingen die u graag op het overzicht wil zien.

Stap 3:
Kies de periode waarover u het overzicht wil zien. Als u deze gekozen heeft vult Mifas-online de periodes zelf in.

Het is ook mogelijk om zelf datums en periodes te kiezen

Stap 4:

Hier kunt u dan kiezen welke deler u wilt gebruiken, wanneer u dit niet wilt slaat u deze stap over