Jos kirjaat työntekijän tiineytyksessä ja sinulla on useita työntekijöitä tekemässä tiineytyksiä voit analysoida heidän tuloksiaan ja vertailla heitä. Löydät analyysin reittiä Analyysit Emakot - Vaikutusanalyysi - PigVision - Tiineytys - Työntekijä123.

Saat uuden näytön, jossa voit valita aikavälin, jolle haluat laskea tuloksia. Valitse Laske, kun olet valinnut mieleisen jakson. Analyysissä on nähtävissä ylhäällä työntekijät ja sen alla heidän tuloksensa. Voit lisätä tai poistaa tunnuslukuja tarvittaessa ja koko tilan tulokset näkyvät näytön oikeassa laidassa.