Jos päivämäärän muoto tai pisteiden käyttö ei seuraa normaalia käytäntöä maassasi, tarkasta oheinen:

Mene valikkoon Yleinen, valitse Hallinto ja puolivälin alapuolelta löytyy vaihtoehto Alueelliset asetukset. Valitse se ja muuta asetukset Format sarakkeesta sen maan asetuksiin, joita mieluiten käytät. Voit myös muuttaa päivämäärää ja aikaa mieleiseksesi.

Valitse mieleisten asetuksien jälkeen OK ja asetukset muuttuvat seuraavalla kerralla, kun kirjaudutte PigVisioniin.

HUOM! Oheiset muutokset voi tehdä vain Admin - käyttäjä. Ottakaa yhteyttä henkilöön, joka omaa vaadittavat oikeudet muutoksia tehdessänne.

Löydät päivämäärä asetuksia myös reittiä Yleinen - Asetukset välilehdeltä yleinen. Täällä olevat asetukset jyräävät osittain alueelliset asetukset. On suositeltavaa käyttää samaa muotoilua, kun alueellisissa asetuksissa.