Jos haluat kirjata ohjelmaan esim. emakon kuntoluokan, selkäsilavan tai painon, jotta saat kyseisestä ominaisuudesta analyysin, mene Emakot/karjut-valikkoon ja valitse Kunto.

Voit myös lisätä tarvitsemasi sarakkeen mihinkä tahansa kirjausikkunaan, kuten tiineytys, porsiminen tai vieroitus. Näin kirjaat tarvitsemasi kunnon samalla kun kirjaat kyseistä tapahtumaa.

Voidaksenne analysoida kuntoluokkia, selkäsilavaa tai painoa suosittelemme olemaan yhteydessä AgroVisionin käytön tukeen, näin voimme varmistaa teidän saavan juuri oikeanlaisen raportin käyttöön.