Mene valikkoon Emakot/karjut, valitse Eläin - PigVision - 1.Siitoseläimet.

Käytä vihreää suodatinriviä löytääksesi juuri oikea eläin, kuten esimerkissä eläin 0027:

Klikkaa kyseisen eläimen numeroa (punainen nuoli) ja kirjaa vanhan numeron päälle uusi numero. Kirjasin 27a ja painoin enteriä näppäimistöstäni.

PigVision haluaa minun varmistavan, että todella haluan muuttaa numeroa 0027 -> 27a. Jos valitsen Yes, hyväksyn tämän, jos taas valitsen No peruutan tekemäni valinnan.

Hyväksynnän jälkeen kyseinen eläin jatkaa tietokannassa numerolla 27a.

Jos emakko kuuluu siitoseläimiin, muutos kirjataan automaattisesti jalostusyhtiön tietoihin, heidän vaatimuksiensa mukaan.