Kohdassa "Yleiset kirjaukset", "Rehut" voit käyttää Tyyppi-saraketta kertoaksesi PigVisionille, että syöttämäsi arvo tulee kirjata kulutukseksi, ostoksi, varastoksi tai myynniksi. Oletusarvo on Kulutus. Jos valitset "Varasto", PigVision jakaa sen kauden lopussa jäljellä olevana rehuvarastona ja vähentää sen automaattisesti tämän kauden kokonaisvarastosta ja lisää sen seuraavalle kaudelle.

Käytä ostoa, jos haluat tallentaa rehun ostopäivän mukaan (sen sijaan, että näyttäisit sen kulutetuksi) tai myyntiä, jos myyt rehun toiselle viljelijälle.