Når du angiver en afgang på en eller flere grise, vil dyrene ikke længere være en del af din besætning i PigVision.

Vær opmærksom på at grise der hverken er aflivet eller selvdød, men derimod solgt f.eks. sendt til slagt skal registreres i "Solgt" på startsiden.

Gå til "Død" på startskærmen.

Vælg en lokation samt en dato for afgangen og antallet af grise. Du kan også vælge at tilføje vægt og pris, hvis du ønsker.

Vælg også en afgangstype og evt. en årsag til afgangen. Årsager kan opsættes i PigVision - Følg vores guide for dette her

Tryk "Gem" nederst på skærmen, når du er færdig.

På startsiden er der et overblik over total antal døde og den gennemsnitlige vægt for den pågældende uge.