Du har opdatereret PigVision ud til fodercomputeren, og får fejlen "Fejl i kommunikation - Exeption during RunJob".
I denne vejledning tages udgangspunkt i Skiold ESF.

Gå til "Generelt" - "Administration" - "Fodercomputer" og klik på ikonet "Opsætning fodercomputer".

Tjek IP adressen og skriv det eventuelt ned, så du kan huske det.

Åben din internetbrowser og søg på "What is my IP" og vælg en af siderne. På denne side kan du se, hvad din computers IP adresse er.

Hvis IP adressen ikke er den samme som i PigVision, skal du kontakte din IT ansvarlige, og bede dem om at få en fast IP adresse. Efter du har fået en fast IP adresse, kan du kontakte os på support-dk@agrovision.com for at oplyse om den nye IP adresse.

Hvis IP adressen er den samme som i PigVision, skal du i din internetbrowser gå til: https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/

Indtast din IP adresse og tryk på "Check".

Hvis port 80 er åben: Kontakt AgroVision på support-dk@agrovision.com

Hvis port 80 er lukket: Kontakt din IT ansvarlige, og bed dem om at åbne port 80 samt at der er "Port forwarding".

Hvis du har været gennem alle steps og stadigvæk får fejlmeddelelsen:

Gå til "Hjælp" - "Omkring" og tryk på "Åben log fil".

I logfilsvinduet, som åbner, kan du nu trykke "Ctrl" + "End" på dit tastatur for at komme ned i bunden.

Herefter trykker du "Ctrl" + "F" for at søge i logfilsvinduet. Du får hermed et nyt søgevindue frem, hvor du i "Retning" vælger "Tilbage" og i feltet "Søg efter" skriver "FC update". Se nedenstående billede.

Afslut søgningen ved at trykke "Enter" på dit tastatur, indtil du finder den seneste besked indeholdende fejlmeddelelsen.

Hvis der i fejlmeddelelsen står, at IP adressen ikke kan findes, skal du kontakte AgroVision og fortælle os hvad fejlmeddelelsen viser.

Hvis der i fejlmeddelelsen står “Request timeout (90 seconds)”, skal du tjekke om data bliver overført fra PigVision til fodercomputeren.

Gå til "Søer/Orner" - "Dyr" - "Søer i ESF system".

Find to søer, der kan laves ændringer på. I dette eksempel kigges der på søerne 3719 og 3737. Tjek kolonnerne for søernes "Placering" - "Kode" samt "Foderdata" - "Fast afvigelse". Gå nu til din fodercomputer og tjek om informationerne er det samme, som i PigVision.

I kolonnen "Fast afvigelse" ændres denne fra 100 til 120 på en af søerne, i dette tilfælde so 3737.

Gå til "Søer/Orner" - "Flyt so".

I den grønne filterlinje i kolonnen "Dyrnr." skal du nu søge på en af de to søer, som du tjekkede tidligere. Flyt soen til en anden lokation. So nr. 3719 er, i dette tilfælde, flyttet fra S4 til S1.

Gå til "Fodring" - "Opdater" og vent på at opdateringen er færdig eller ender med en fejl meddelelse.

Åben fodercomputeren og find de søer, du har lavet ændringerne på, og se om "Lokation" og "Standard afvigelse" er det samme som i PigVision.

Hvis du kan se at ændringerne er kommet igennem, så ret dem tilbage i PigVision og opdater igen.

Kontakt leverandøren til din fodercomputer, og fortæl dem om den fejlmeddelelse du får i PigVision, når du forsøger at kommunikere med foderanlægget. Det er også vigtigt, at du fortæller dem, om ændringerne kom ud i foderanlægget.

De vil tage over på sagen og kontakte os hvis nødvendigt.