I PigVision kan du registrere 2. og 3. løbning. I PigVision Mobile Sows kan du også registrere dette.

Gå til "Løbning" og registrer 1. løbning.

For at tilføje 2. og 3. løbning skal du blot registrere løbningen, for den samme so, de to kommende dage. Dog skal du vælge den første løbedato, således at alle 3 løbninger, har den samme dato som 1. løbning.

På denne måde vil 2. og 3. løbning stå på samme linje som 1. løbning på sokortet i PigVision Online.

En nem måde at registrere dette på, er at oprette filtrer i "Alle dyr" listen. Her kan du filtrere på at se søer, som er insemineret for 1 og 2 dage siden enten i én liste eller opdelt i to. I eksemplet nedenfor er der oprettet to lister.

Filtreret "Sostatus" sættes til "Drægtig" og "Dage efter hændelse" sættes til "1" for 1. løbning eller "2" for 3. løbning i både minimums- og maksimumsdage.

Klik på "Udfør sortering og filtrering".

Så er det nemt at vælge søerne fra listen og registrere 2. eller 3. løbning for alle på én gang på datoen for den 1. løbning.

Klik på "Vælg" for at vælge de søer, der skal registreres.