Ved vaccination er der typisk mange søer. For nemt at registrere alt i én handling kan du gøre dette på to måder:

1. Opret et filter i "Alle dyr"
  2. Tilføj udvalgte søer til "Min arbejdsliste"

1. Opret et filter i "Alle dyr"

Gå til "Alle dyr" og klik på "Intet filter" ikonet øverst til venstre.

Opret et filter, der matcher søernes tilstand til vaccination. I eksemplet nedenfor er der opsat et filter for "Sostatus" som "Drægtig".

Der er også opsat et filter for "Løbning" i "Dage efter hændelse" med 85-90 dage som minimum og maksimum.

Klik på "Udfør sortering og filtrering", når du har opsat filtre.

Nu har du en liste over søer, der opfylder de kriterier, som du har opsat i filteret. Listen kan sorteres efter:

• Dyrnummer (Standard)
  • Lokation (se eksempel nedenfor)

Klik på "Vælg" øverst i højre hjørne få at vælge søer til vaccination. Når du har valgt de søer, du ønsker at registrere vaccination for, klikker du på "Indtast X dyr" nedenfor.

I "Vælg handling" kan du klikke på "Behandling" og vælge vaccinen fra dine journaler. Vælg en dato og tryk "Gem behandling", når du er færdig.

Nu behandles de udvalgte søer fra listen med vaccine.

Vær opmærksom på, at søerne ikke forsvinder fra listen, før dage for kriterierne er udløbet. Hvis du ønsker en liste, hvor søerne forsvinder ved registrering, se nedenfor.

2. Tilføj udvalgte søer til "Min arbejdsliste"

I "Min arbejdsliste" kan du tilføje dyr til listen ved at indtaste sonummeret, scanne en QR-kode eller bruge en scanner til elektroniske øremærker.

Når du har tilføjet søerne til din arbejdsliste, vil søerne blive på listen, indtil du foretager registrering for disse.

Klik på "Registrer 3 dyr" nedenfor.

I "Vælg handling" skal du klikke på "Behandling" for at registrere vaccination for de udvalgte søer.

Vælg vaccinen fra dine journaler og vælg en dato. Klik "Gem behandling", når du er færdig.

Nu behandles de udvalgte søer fra listen med vaccine, og søerne fjernes fra din arbejdsliste.