I Pigvision Mobile Sows Salgsmodul har du en oversigt over dine nuværende kunder samt kan oprette nye kunder via "Kundekort". Åbn appen og klik "Salg".

Nederst på kundelisten kan du oprette en ny kunde. Klik for et tomt kundekort, og du kan registrere en ny kunde. Kun telefonnummer som kontaktoplysninger er obligatorisk for synkronisering til PigVision.

I bunden kan du vælge at gemme og lukke, eller fortsætte med at oprette et salg til den nye kunde.

I kundelisten kan du åbne ethvert kundekort ved at skubbe fra venstre mod højre. Derefter vises kundekort-ikonet, klik for at se oplysninger.

Klik på blyanten i øverste hjørne til højre for at redigere kontaktoplysninger. Du kan også gøre kunden passiv, så de ikke længere er tilgængelige for nyt salg.

Opret et nyt salg til kunden i bunden.

I kundekortet kan du få et overblik over salg for den specifikke kunde ved at stryge fra højre mod venstre.