Fejlen "No entity for provided CVR and trid combination" kan opstå ved indsendelse af data til Danmarks statistik.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Dette skyldes typisk, at du ikke er blevet bedt om at indsende data til Danmarks Statistik.

Skal du til gengæld indsende data til Danmarks statistik og du får en anden fejl kan dette skyldes:

• CVR og CHR er ikke registeret under ”Generelt” – ”Vælg besætning”.
  • CVR og CHR i PigVision stemmer ikke overens med de informationer, som Danmarks Statistik har.
  • Der mangler navn, mail eller lignende på det, der sendes.