Når du bruger et sikkert system (som en app eller et websted), skal du højst sandsynligt logge ind. Mange browsere har allerede en indbygget funktion til sikkert at gemme din adgangskode. For at gøre adgangen nemmere for dig, vil systemet derfor give dig mulighed for at gemme din adgangskode, så du ikke skal taste din kode hver gang du logger ind.

Funktionen, der gemmer din adgangskode automatisk, er ikke gyldig for evigt, da dette vil udgøre en sikkerhedsrisiko. Derfor bliver du en gang i mellem bedt om at genindtaste din adgangskode. Dette er også tilfældet, når du bruger My.AgroVision.

For at gemme din adgangskode kan du bruge den eksisterende funktion på din egen enhed eller du kan bruge en password manager (adgangskodeadministrator). Dette er en app, som gemmer alle dine legitimationsoplysninger sikkert på tværs af enheder. Du kan finde og downloade forskellige typer af disse ved at søge via din browser.