Du kan ske at få følgende meddelelse, hvis du åbner PigVision lokal Her trykker du "OK".

Et billede, der indeholder tekst, gris, Svinefamilien, pattedyr

Automatisk genereret beskrivelse

Klik derefter på ”Update program”. Du vil nu blive spurgt, om du ønsker at hente ny version:

Klik ”Ja”.

Du vil blive spurgt, om du ønsker at tage en webbackup – dette er valgfrit, men vi anbefaler, at du tager en webbackup.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, linje/række, Font/skrifttype