Hvis du ønsker at sammenligne resultaterne for to grupper af søer, kan dette gøres på følgende måde:

Du har to grupper af søer (nedenstående er et eksempel)

• Gruppe 1: Søer med numre fra 1-83.
  • Gruppe 2: Søer med numre fra 3280-4500.

Gå til ”Generelt” - ”Grupper”.

Her kan du navngive en gruppe såsom ”Sammenligning søer”. Koden skal ligeledes omdøbes - dette gøres ved at trykke på tasten "F2" og navngive koden ”Sammenlign”.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, linje/række, Font/skrifttype

Automatisk genereret beskrivelse

Dernæst kan du gå til ”Søer/orner” - ”Dyr” - ”Stamdyr”. I layout setup tilføjes ”Grupper” og ”Værdinummer”.

Under kolonnen ”Dyrnummer” opsættes et filter ved at højreklikke på filterlinjen og vælge "mellem". Her starter du med at filtrere på søer fra gruppe 1. Da filtreringen kun kan håndtere tal med samme antal cifre (såsom 1-9 og 10-99), kan du starte med at skrive 1-9 (senere 10-83)

Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, linje/række, nummer/tal

Automatisk genereret beskrivelse

Alle søer med numrene 1-9 vil nu blive vist.

Stil dig i feltet ”Grupper” og tryk på tasten "F5" og vælg ”Sammenlign”. Markér kolonnen og højreklik, hvorefter du vælger ”Indstil celler” og kalder dem 1.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, display/skærm/fremvisning, software

Automatisk genereret beskrivelse

Klik ”Ok” og gentag filtreringen med det næste antal cifre på gruppe 1 - her 10-83.

Nu vil alle søer fra gruppe 1 med numrene 1-83 være i sammenligningsgruppen 1.

Gentag ovenstående, hvor der filtreres på sonumre fra 3280-4500 og kald denne gruppe 2. Herefter vil der være oprettet to grupper.

Vælg en analyse - her ”Brugerbestemt analyse” - ”Faring”. Klik på ”Rediger”, hvorefter et nyt vindue fremkommer.

Find "Grupper" - "Sammenlign, sammenlign søer” og tilføj denne til nuværende grupper. Dette kan gøres ved at dobbeltklikke på "Sammenlign, sammenlign søer" eller trykke "Tilføj". Markér "Dyregrupper Sammenlign" og flyt den op på listen, så den står øverst.

Afslut ved at klikke "Ok".

Vælg din periode på analysen og klik ”Beregn”.

Gruppe 1 (søer med sonumre mellem 1-83) og gruppe 2 (søer med sonummer mellem 3280-4500) bliver nu vist med deres resultater. Ved at åbne de små plusser i venstre side af analysen, kan du få flere informationer om hver enkelt uge.