Hvis du ønsker at opsætte et filter på dine stier, kan du højreklikke og vælge ”Mellem”.

PigVision kan ikke filtrere på et interval, hvor der ikke er ens antal cifre, såsom 1-999. Få at ændre dette, kan du ændre antallet af cifre til at være ens fra 001-999.

Gå til ”Generelt” – ”Lokation”.

• 1 ændres til 001 ved hjælp af F2 knappen og du kan nu søge fra 001-999
  • Har du mere end 1000 stier, skal du ændre 1 til 0001, hvorefter du kan søge på 0001-9999

Det er antallet af cifre, som der bliver filtreret på og derfor kan det være nemmere, hvis stinavnene indeholder lige mange cifre.