Det er muligt at printe QR koder til nem registrering i PigVision Mobile Sows.

QR koder i sokort

Gå til "Søer/Orner" - "Print sokort" og klik på "Opsætning af layout til sokort".

Her er det muligt at indsætte QR koden i de 3 øverste eller de 3 nederste kolonner i sokortet. Klik på den kolonne, du ønsker QR koden skal være. Derudover er der 2 forskellige QR-kode info muligheder i dropdown menuen til højre. Vælg en af dem og klik "Ok" nederst.

Nu er der QR kode på sokortet. I eksemplet nedenfor er QR koden sat ind i øverste højre hjørne.

QR koder for søer

For at printe QR koder til søer gå til "Generelt" - "Lokation" i PigVision.

Her skal lokationerne oprettes i et hierarki, hvor typen "Stald" er farestalden, og i eksemplet nedenfor er der oprettet sektioner  og stierne som er en del af farestalden og sektionerne.

I eksemplet herunder opsættes "F1" og "F2" som sektioner og de er en del af "F" som er farestalden.
Stierne "1-F1"-"3-F1 er en del af sektionen "F1" og stierne 1-F2"-"3-F2" er en del af sektionen "F2". Der kan oprettes så mange lokationer, som man ønsker.

Klik på linket nedenfor for at se vores guide til at opsætte lokationer:
Opret lokationer og underlokationer samt QR-koder på disse : PigVision | Customer Service Portal

For at udskrive QR koder for lokationerne skal du markere de ønskede lokationer og klikke på "Udskrift", samt vælge om du vil printe én eller flere QR koder pr. side.

En side med QR-koden for sektionen "Farestald 1" ses nedenfor. Udskriv og hæng på stalddøren ind til sektionen.

Du kan nu scanne QR-koden i PigVision Mobile Sows via kamera-ikonet.