Det er muligt at oprette sine lokationer i PigVision Online, så man kan scanne en sektions QR kode og se eksempelvis genbehandlinger i den aktuelle sektion. Her skal man opsætte sine ”stier”, som en del af en ”sektion” i PigVision Online.

I PigVision Online kan du gå til "Generelt" - "Lokation".

Her skal lokationerne oprettes i et hierarki, hvor typen "Sektion" er farestalden og stierne er typen "Sti".

I eksemplet herunder opsættes "Farestald 1" som "Sektion" med koden "F1".
Stien F1-01 oprettes som "Sti" og med "F1" i kolonnen "Del af", da stien er en del af farestald 1 med koden F1.

Efter, at du har sat lokationerne op, kan du trykke på "Udskrift", hvorefter en dropdownmenu fremkommer. I denne kan du vælge om der skal være 1 QR-kode på én side ved at vælge "Code1 per page" eller om der skal være 6 QR-koder på én side

ved at vælge "Code6 per page".

En side med QR-koden for farestald 1 ses her. Denne kan udprintes og hænges på stalddøren ind til sektionen.

Du kan nu scanne QR-koden med telefonen på PigVision Mobile Sows.

Efter, at du har scannet QR_koden, viser PigVision Mobile Sows nu den ene behandling, der er i farestalden og ikke alle genbehandlinger, som også findes i drægtighedsstalden og løbeafdelingen.