Der er opsat valideringer i PigVision og dermed også i PigVision Mobile Sows, som betyder, at hændelser skal ske i en bestemt rækkefølge og at hændelserne skal passe sammen produktionsmæssigt. For eksempel, at en so skal være løbet, før at hun kan fare osv.

Hvis du synkroniserer, kan det ske, at du får en eller flere fejl, som vises med en trekant med et udråbstegn:

Fejlene skyldes typisk, at der er indtastet en hændelse på en PC eller en anden telefon i mellemtiden, som medfører, at dine registreringer ikke kan valideres med det, der er registreret i forvejen.

Ved at trykke på trekanten i toppen af skærmen, får du en liste frem, hvor du kan se de hændelser, som ikke kan synkroniseres.

Du kan også se tidspunktet for, hvornår sidste synkronisering var samt hvornår hændelserne blev indtastet.

For at slette de indtastede data, som ikke kan synkroniseres, kan du swipe mod venstre og en ”skraldespand” bliver synlig. Klik på skraldespanden og indtastningen slettes.