Hvis der er søer, som er løbet flere gange på samme dato, vil der i løbelisten være flere linjer.

I dette eksempel er so 4180 løbet to gange hver gang, hun er løbet. Dette er korrekt, men bør stå på én linje, da det er normal procedure – der er ikke tale om en omløbning. Dette kan ændres ved at klikke på ikonet "Layout setup".

Her kan du tilføje kolonnen "Knyttet til hændelse" ved at tilføje et flueben i afkrydsningsboksen. Klik herefter på "Ok".

Når denne er tilføjet til layoutet, kan du højreklikke på den grønne filterlinje i kolonnen, og derefter vælge "Falsk".

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse

Der vil nu stå tallet 0 i filterlinjen under "Knyttet til hændelse". Hermed vil løbningerne, som ikke er knyttet til en hændelse, forsvinde.

For at beholde dette filtreringen og tallet 0, kan du klikke på "Layout setup" og vælge fanen ”Filter og sortering”. Klik i ”Aktiver nuvær. Filer” og ”Aktiver nuvær. Sortering”. Afslut med "Ok" og programmet vil huske indstillingen.

Fremsøges so 4180 igen, er hun nu løbet tre gange på tre forskellige datoer.