Når du bruger SmartPigs skal du have en fast IP adresse.

Normalt anvender computere, som står i stalden, andre bygninger, stuen mm. helt almindelig internetforbindelse.

Med SmartPigs skal der laves en adgang fra helt andre (udenlandske) IP adresser. Der skal laves specielle "settings" på computeren og routeren. Disse hedder:

“Port Forward or Port mapping”

Du kan læse mere her: Port forwarding - Wikipedia

Vær opmærksom på, at disse indstillinger skal fortages af en systemadministrator, da det er meget vigtigt, at det installeres korrekt, for at undgå skader på computeren.

For at få adgang til SmartPigs porten skal der omdirigeres til port 7171, som er den AgroVision anvender.

Nu kan der udveksles data (import/eksport) fra en hvilken som helst internetforbindelse i hele verden.

Den interne port skal være statisk, så du undgår at den skifter på de enkelte enheder (telefoner og tablets).