Hvis PigVision Mobile Sows er sat op med et andet sprog end dansk, vil du ikke kunne se dine diagnoser og/eller medikamenter, da disse ikke er oversat til det pågældende sprog.

For at ændre sprog på appen kan du klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne.

Her er vælges tysk (på dansk vil diagnoser og medikamenter være synlige).

Du kan også åbne PigVision og gå til "Generelt" – "Medicin/vaccination" og eksempelvis "Diagnose".

Tryk på ikonet "Layout Setup" , så et nyt vindue vises. Her starter du med at trykke på den lille pil ved siden af #ret type", hvorefter du kan tilføje kolonnen "Navn oversættelse" og "Oversættelse". Luk vinduet ved at trykke "Ok".

I den hvide linje i toppen, skriver du nu, det sprog du ønsker – her er valgt tysk:

Nu kan du kopiere alle de danske navne og sætte dem ind i kolonnen "Oversættelse" og de vil være synlige i appen på dansk, når sproget er sat til tysk.

Du kan også vælge at skrive de tysk navne i oversættelseskolonnen. Så har du dem på tysk.

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse