Du kan risikere at få fejlen 401, når du forsøger at downloade slagteriafregninger fra Tican.

Dette skyldes som regel, at der er fejl i brugernavn eller adgangskode, eksempelvis hvis der er "æ,ø,å" i kodeordet.

Forsøg at logge ind på landmand.dk – kan du det med det samme brugernavn og adgangskode, så kontakt venligst support-dk@agrovision.com

Hvis login på landmand.dk ikke virker, er løsningen at koden skal ændres både på landmand.dk og i programmet.

For at indtaste et nyt brugernavn eller en ny kode i PigVision, åbner du slagteriafregninger.
Her kan du klikke på ikonet med værktøj.

Følgende vindue kommer frem, hvor du kan indtaste dit nye brugernavn og adgangskode.
Disse skal være identiske med dit brugernavn og adgangskode på landmand.dk.