Leverer du grise til et slagteri, kan du importere slagteriafregningerne i PigVision.

Dette gælder følgende slagterier:

• DanePork A/S
  • Slagteriet Brørup (SB Pork A/S)
  • Tican
  • Danish Crown Amba

Hvis du har nogle leverandørnumre fra DanePork A/S eller Slagteriet Brørup, som skal oprettes, kan du kontakte os på: support-dk@agrovision.com

Vi skal bruge følgende oplysninger:

• Leverandørnummer hos slagteriet
  • Nøglenummer, hvis PigVision er lokalt installeret (Gå til "Hjælp" - "Om" og find nøglenummeret)
  • Databasenavn/nummer, hvis du har PigVision Online – eksempelvis: "WP_123451" dette står i øverste venstre hjørne, når du er logget ind i programmet.

Leverandørnumre fra Danish Crown og Tican skal ikke oprettes hos os, da man kan hente afregningerne direkte. Dog skal du, når du downloader afregninger fra Tican, logge ind med dine loginoplysninger til Landmand.dk