For at kunne lave gødningsregnskab skal der være lavet status, så gødningsforbruget kan ses på E-kontrollen.

Ofte falder datoerne for gødningsregnskabet IKKE sammen med de generelle statusdatoer.

Du kan bruge tallene fra din besætningsliste til at lave en status til dit gødningsregnskab.

Gå til ”Management” - ”Besætningsliste”.

Her kan du vælge en dato på kalenderen:

Derefter kommer et vindue frem med besætningslisten.

Du kan gå til fanen ”Status”, hvor du kan se tallene. Tallene indtastes ved ”Søer/Orner” - ”Status” med den korrekte dato.

Klik på ikonet "Vælg dato". Derefter vælges slutdato og beregning af besætningslisten går i gang igen.
Tallene indtastes i status og du kan nu beregne en E-kontrol.

Ved beregning af E-kontrollen kan du med fordel sætte flueben i de to datoer. På denne måde får du kun vist tallene mellem de to valgte datoer.

OBS:: Der skal stå "Dyregruppe" i layoutet