Ønsker du at skifte sprog i PigVision, kan dette gøres under fanen ”Generelt” - ”Vælg sprog”

I dropdownmenuen kan du vælge det ønskede sprog.

Der er to sprog:

1. Programsprog, som er menuer og beskeder
  2. Databasesprog som er navne på koder, foderkomponenter, nøgletal, diagnoser, medikamenter samt navne på indtægter og udgifter.

Har du medarbejdere, som ønsker andre sprog, kan PigVision sættes op, så hver enkelt medarbejder har sit eget sprog. Dette medfører dog, at hver enkelt medarbejder skal logge ind i programmet med sit eget password hver gang.

Vælg fanen ”Generelt” - ”Administration” - ”Indstillinger”

Under Logintype vælges "Bruger + kodeord".

Nu skal medarbejderen logge ind, når programmet skal anvendes.

Første gang, der logges på, skal der vælges et password:

Derefter logges på med det valgte password

Du kan oprette medarbejderen ved at gå til ”Generelt” - ”Administration” - ”Medarbejder”.

Under "Layout setup" tilvælges "Programsprog" (kode + navn) samt "Brugersprog" (kode + navn).

Klik derefter "Ok".

Medarbejderen "ad" har nu program- og brugersproget dansk, hvorimod medarbejderen "RO" har program- og brugersprog på tysk.

Nu vil programmet vise det ønskede sprog, når den specifikke medarbejder logger in på PigVision.

OBS: dette gælder kun ved lokal installation af PigVision