Når du indtaster en løbning med en KS-orne, vil programmet - hvis der findes flere orner med samme nummer - komme med en meddelelse, hvor du skal vælge ornen.

Dette skyldes, at der er to aktive orner med samme ornenummer (forskellige ID).

Hvis du sætter en slutdato på ornen, vil kun aktive orner blive vist, når du indtaster løbninger.

Gå til  ”Søer/Orner” – ”PigVision” – ”KS-orner” for at indtaste slutdato.

Nu kan du løbe med orne 1683, uden at et vindue fremkommer.