Gå til "Søer/Orner" - "Dyr" - "PigVision" - "3. Afgåede dyr".

En liste med samtlige afgåede dyr vil vises - medmindre der er opsat et filter. I dette eksempel vises alle afgåede dyr efter 01-01-1990, da der er lavet filter på dato for afgang.

Ved at højreklikke på datofeltet i den grønne filterlinje får du forskellige filtreringsmuligheder:

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

1. "Ryd filter på Dato" - her slettes filtreringen i datolinjen og alle afgåede dyr vises.

2. "13-12-22" (datoen i dag) - her ses afgåede dyr i dag.

3. "Vælg dato" - her vælges en dato, hvor du kan se antallet af afgåede dyr pågældende dato.

4. "Ældre end" - her indtastes en dato, hvor du kan se afgange ældre end den indtastede dato.

5. "Nyere end" - her indtastes en dato, hvor du kan se afgange nyere end den indtastede dato.

6. "Mellem..." - her kan du vælge to datoer og se afgange mellem disse to datoer.

7. "Denne måned" - her kan du se afgange i denne måned.

8. "Sidste måned" - her kan du se afgange fra forrige måned.

9. "Tomt felt" - her sættes datofeltet til tomt, hvorefter levende dyr vil blive vist.

Derudover kan du anvende filterlinjen til at fremsøge specifikke hændelser eller dyr på dyrenummer eller ID-nummer, fødselsdato, køn, race, afgangsårsag mm.