Lokationer kan kun slettes, når de ikke har været anvendt. Dette skyldes bl.a. evt. behandlinger med medicin på lokationen.

Nogle lokationer har kun været anvendt meget få gange og disse kan man ”slette”, da dette normalt skyldes forkerte registreringer eller fejlindtastninger.

Her vises, hvordan du kan oprette en ”Oprydningslokation” og dermed ”slette” lokationer, du ikke anvender.

Først kan du oprette en ny lokation, som eksempelvis er kaldet ”Oprydning”.

I dette eksempel bliver lokation "xx" ikke brugt, og derfor skal den slettes.

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

Forsøger du at slette lokation "xx", vil du få en besked om, at lokationen har været anvendt 1 gang og derfor ikke kan slettes.

Klik dernæst "OK" og klik på ikonet "Slet erstat" øverst

Et nyt vindue åbner med listen over alle lokationer. Vælg den nye lokation ”Oprydning” og programmet spørger om du vil flytte "xx" til Oprydning. Klik dernæst "Yes".

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

Du skal være opmærksom på, at alle hændelser på "xx" nu ligger i "Oprydning".

En anden metode du kan bruge, hvis din lokation ikke er i brug er at ændre statussen på din lokation til "Passiv".

Hermed gemmes alt data på lokationen, men lokationen vil ikke vises i oversigter eller vinduer, hvor man kan vælge lokation.

Du kan også ændre/omdøbe koden for lokationen, hvis den ikke bruges længere og du gerne vil bruge koden til en anden lokation. Dette kan eksempelvis være, hvis du synes at koden passer bedre til en række stinumre.

Klik på den kode som skal ændres

Nu kan du taste "F2", hvorefter du kan skrive den nye kode

I dette eksempel ændres koden fra lokation "9" til "999". Derved ændres lokation "9" til "999" overalt i programmet og der kan nu oprettes en ny lokation "9".