I PigVision er der flere muligheder for at kommunikere med DanBred.

Når du har et sokort åbent i PigVision, kan du klikke på DanBred ikonet i toppen af vinduet.

Når du klikker på denne, sendes du direkte til DanBreds partner side og du kan se de informationer, som DanBred har registreret på dyret.

For stamdyr kan du gå til "Søer/Orner" – "Dyr" – "PigVision" – "1. Stamdyr" og for ungdyr, kan du gå til "Avl – Ungdyr", hvor samme ikon findes og du kan slå dyret op.

Under fanen ”Avl” – ”Kommunikation” kan du blandt andet:

• Sende data til DanBred
  • Modtagee data fra DanBred
  • Se dine indberetninger til DanBred og hvad DanBred har meldt tilbage

Hvis der er fejl i de indberettede data, kan du gå til "Avl" - "Kommunikation" - "Vis logfiler"

I øverste halvdel vises dine indberetninger med antal + antallet af fejl.

I nederste halvdel kan du se fejlene. Her kan du læse fejltypen – Dyrets mor har ikke kuld på fødselsdato og du kan se, hvilket sonummer det drejer sig om, så du kan rette fejlen i PigVision og indberette data igen.

Bag den sorte bjælke finder du dyrets ID-nummer.