Når PigVision Mobile Sows åbner er der 3 menuer i bunden.

• Søjler
  • Punkter
  • Firkanter

Søjlerne viser resultater fra dagen og ugen

Øverst er der "I dag" eller "Denne uge" som viser resultaterne for registreringer i perioden.

Klik på en af kolonnerne, eksempelvis "X Fravænninger", får at se en liste med fravænnede søer fra i dag eller denne uge. Inde i listen kan du stryge linjen fra venstre til højre, for at åbne sokortet for en af søerne.

Punkterne er startskærmen med oversigt over alle søer og alle hændelser

Dette inkluderer menuer med løbninger, faringer, fravænninger og genbehandlinger. Klik på en af menuerne f.eks. "Faring" for at se en liste over søer der forventes at fare. De er som standard sorteret efter hvor mange dage de har været drægtige i denne liste.

Det er ligeledes muligt at få en oversigt i "Alle dyr" og lave en arbejdsliste hvor filter og sortering kan opsættes og foretage flere registreringer på én gang. Menuerne "Salg" og "Lokationsoversigt avl" kan kun anvendes hvis der er oprettet nummerpuljer i PigVision.

Firkanterne giver mulighed for hurtig registrering af alle hændelser via sonummer

Vælges den hændelse, der skal registreres f.eks. "Løbning" og indtast dyrnr. og klik på "ENTER"-ikonet.
Foretag em registrering og klik "Gem og luk" hvis det kun er den ene hændelse, eller klik "Gem og ny" for at registrere en ny so.