Hvis du ønsker at fx din rådgiver skal have adgang til dit data i MSM skal dette sættes op via MyAgroVision.

Del data

Gå til My.AgroVision.com og login med mail og kodeord. Klik på "Tilladelser"-ikonet i venstre nederste hjørne af skærmen.

Klik på "+"-ikonet i toppen af skærmen og vælg "Rapport søer" for at dele data til brug i MSM

Klik på Næste.

Vælg den organisation du skal dele data med i oversigten og klik på "Næste":

Klik på "Søer tekniske data" for at bekræfte valget og derefter på "Gem":

Når denne deling er lavet er dine data tilgængelige for organisationen du har valgt. Du kan altid tjekke hvilke delinger du har lavet og fjerne delingerne igen.

Stop deling af data

Hvis du vil stoppe med at dele data med en organisation skal du klikke på tilladelsen og derefter på "Søer tekniske data":

Herefter vil programmet spørge om du er sikker på at du vil fjerne delingen. Hvis ja, tryk på "OK". Nu kan organisationen ikke længere se dit data.