Gå til “Søer/orner” - “Indgang” og her vælger du det layout, som du bruger, når du taster indgange.

Her kan du søge efter sonummeret ved at bruge den grønne filterlinje. Er filterlinjen ikke synlig på dit layout, kan du trykke på ikonet "Vis filterlinje"

Når du har søgt på sonummeret og vil registrere ny data eller ændre i de data, der allerede er, kan du klikke på den aktuelle celle, hvorefter du nu kan ændre i data.