Hvis du vil se ID på dyr i et bestemt læg/kuld, så kan dette vises på besætningslisten. Det kunne for eksempel være alle dine 2. lægs søer.

Gå til "Management" - "Besætningsliste". Vælg en dato og klik på “Ok”.

Vælg fanen "Besætningsalder"

Her fremkommer alle dine grise. For at se avls-ID på dine 2. lægs søer, kan du dobbeltklikke på antallet, hvorefter en ny liste med dyrenummer og avls-ID fremkommer.

Hvis dyrenes avls-ID ikke kommer frem automatisk, starter du med at højreklikke i toppen af den tomme liste. Nu fremkommer en ny liste, hvor du kan sætte flueben i ”Hændelse” i toppen af listen og finde ”AvlsID” længere nede. Her sætter du også flueben og klikker ”Ok”. Du kan også tilføje andre oplysninger, hvis du ønsker dette

Nu ser din liste sådan her ud: