Nyt udseende af PigVision Mobile Growers app'en

Vi har opdateret udseendet på vores PigVision mobile growers app. Camilla Søgarrd, product manager grise, udtaler: "Årsagen til denne opdatering er, at den nuværende PigVision mobile growers app vil blive en del af vores vores cloud-løsning til besætninger med grise i vækst og slagtegrise kaldet AgroVision Growers. For at kunne matche udseendet af PigVision Growers app'en med AgroVision Growers implementerer vi nu et opfrisket design i app'en. Hvis man er bruger af app'en kan man allerede se det."

Udviklingen af AgroVision Growers er stadig i fuld gang. Mere information om det nye AgroVision Growers vil komme senere dette år.

Software der er tilgængeligt altid!

Vil du vide mere om vores nye cloud-strategi? Se denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=wn26NgNNmyc (Engelsk)

Nyt udseende af vores ProduktionsMonitor

Vi har opdateret AgroVision Analytics - ProduktionsMonitor. Rapporten har fået et ny look and feel så den synes mere enkel og ligetil.

Vores ProduktionsMonitor giver dig management information på daglig basis, som kan hjælpe dig med beslutningstagningen på din besætning. Du kan nemt og hurtigt klikke dig igennem forskellige registreringer, fx løbninger, faringer, fravænninger og pattegrisedødelighed. Den bliver opdateret hver nat.

Se videoen herunder for at lære mere om vores ProduktionsMonitor:

https://www.youtube.com/watch?v=osoHpxsgcvw

Start med at bruge vores ProduktionsMonitor i dag!

Produktions monitoren kan bruges af alle PigVision Online brugere og er en del af programmet. Vi tilføjer nye brugere til vores interaktive registreringsværktøj hver dag. Du kan også komme i gang ved at oprette en bruger på MyAgrovision. Det kan du kan finde hjælp til lige her:

https://help.myagrovision.com/da/support/solutions/articles/60000686455-brugermanual-produktionsmonitor

Mød vores internationale Operations Team!

Hvis du har et spørgsmål til PigVision, så kan du kontakte os på e-mail eller telefon. Her vil en af vores medarbejdere i Operations svare på dit spørgsmål. Mange af vores medarbejdere har en landbrugsfaglig baggrund og ved derfor præcis hvad der foregår ude på din besætning. Men hvem er det du skriver eller snakker med? For at sætte ansigt på personerne vil vi gerne løbende præsentere dig for vores medarbejdere i nyhedsbrevet. Denne gang vil vi gerne præsentere dig for Camilla Asmussen og Søren Rudbeck.

Camilla Asmussen er 25 år og startede hos AgroVision d. 1. september 2021. Hun har en kandidatgrad i Agrobiologi - Husdyrvidenskab fra Aarhus Universitet. Hun bruger al sin fritid i en hestestald og på rideture. Hun er en del af det Danske Operationelle Team udover at hun sidder i hotlinen, så er hendes fokus at forbedre self-service portalen, samt at lave eLearning til nye og nuværende brugere af PigVision.

Søren Rudbeck er 35 år og startede hos AgroVision d. 2. februar 2021. Han er uddannet landmand fra Vejlby landbrugsskole og har 10 års erfaring med eksport af danske avlsdyr. Han er en del af det Danske og det Tyske Operationelle Team og udover at sidde i hotlinen, så arbejder han tæt sammen med vores app-udviklere hvor han bidrager med hans viden om griseproduktionen.