Generelt

Indikatoren "kuld per so per år" er tilføjet

Indikatoren "kuld per so per år" er belvet tilføjet til deafault PL_sows formel samlingen.

Muligt at ændre i medarbejder

Det er nu muligt at ændre hvilken medarbjder der har foretaget genbehandlingen i PigVision.

Formel samling USA

Det er nu muligt at vælge formler der er sammenlignelige med US standarder. Dette gøres under Generelt - Opsætning - Beregning.

Søer

QR code på sokort

I menuen Søer/orner – Print sokort, kan du opsætte dine egne sokort. Her kan du vælge at få en QR-kode på sokortet, som kan scannes med PigVision sows appen og det er så muligt at registrere fx behandling eller løbning på soen.

Grise i vækst

Importér slagtedata fra Tican

Via menuen Grise i vækst – Slagtedata – Import af slagtedata, kan der importeres slagtedata fra Tican.

Grise leveret som UK-grise, angives nu med ”UK-godkendt” / ”Ikke godkendt” i programmet.