For at finde en liste over tidligere indgange af polte kan du gå til “Avl” - “Ungdyr”. Her får du en liste over alle dyr.

Hvis du gerne vil sortere i denne liste og kun se alle YL-dyr, kan du klikke på layout navnet:

og herefter klikke på “Kopiere” og giver dit layout et nyt navn - eksempelvis “YL-dyr”. Derefter kan du gøre layoutet globalt ved at klikke på layout navnet igen, og efterfølgende klikke på “YL-dyr” og “Gør global”.

Efterfølgende går du til “Race” kolonnen og skriver “YL” i den grønne filterlinje og trykker på tasten "Enter". Hvis du ikke har den grønne filterlinje, så klikker du på dette ikon  og så kommer den grønne filterlinje frem.

Nu kan du klikke på ikonet ”Layout setup, så ”Ret i globalt” og her vælger du fanen ”Filter og sortering” og klikker både på ”Aktiver nuvær. Filter" og ”Aktiver aktuel sortering” og til sidst ”Ok”.

Hver gang dåbner dette layout, bliver alle YL-dyr vist.