Gå til "Rapport" - "E-kontrol".

Her vises de rapporter, der er oprettet til både søer og grise i vækst.

Efter du har valgt, hvilken E-kontrol som du gerne vil se, kan du trykke på "Beregn"

Nu kommer der forskellige faner frem, hvor du kan se din E-kontrol under bestemte kategorier. Såfremt du har registreret data i de forskellige kategorier, vil du kunne se dine nøgletal.

Rapporten kan vise de månedlige nøgletal, men også ældre nøgletal fra, for eksempel, 1, 3, 6, eller 12 måneder tilbage. Dette er kun afhængigt af, hvor ofte du taster status ind i programmet.